Mogelijkheden

Niet van toepassing

Stichting Leergeld de Stuwwal probeert zoveel mogelijk te helpen met een bijdrage, maar er zijn grenzen. Je kunt bij stichting Leergeld de Stuwwal een bijdrage aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn. De stichting hanteert een maximum per bijdrage en per kind per jaar. Per kind is het wel mogelijk voor meerdere zaken een aanvraag te doen.

Let wel: elke aanvraag wordt apart beoordeeld. Stichting Leergeld de Stuwwal kan namelijk alleen een ondersteuningsbijdrage toekennen als er geen andere, voorgaande ondersteuningsmogelijkheden (meer) beschikbaar zijn. De intermediair van stichting Leergeld de Stuwwal zal in een gesprek met je bekijken wat van toepassing is.

Als stichting Leergeld de Stuwwal besluit tot een bijdrage, dan betaalt zij altijd rechtstreeks aan de school, de club, de vereniging of de winkel
En de stichting betaalt ook nooit voor onderhoud of reparaties van aangeschafte materialen.

Er zal ook nooit een bijdrage geleverd worden met terugwerkende kracht.
Je kan dus het beste eerst wachten tot je aanvraag is goedgekeurd, voordat je iets koopt in een winkel, of jezelf inschrijft bij een club, een vereniging.

Wil je iets aanvragen wat (nog) niet op de lijst staat? Neem dan contact met ons op.


.


Je kunt hieronder al filteren wat je zoekt: