Mogelijkheden

Niet van toepassing

Je kunt een bijdrage aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn.
Hieronder vind je de lijst waarvoor de Stichting Leergeld De Stuwwal een bijdrage in de aanschaf zouden kunnen geven.
Het betreffen steeds bijdragen in de kosten van aanschaf  - dus niet van onderhoud of reparaties - van vaak 2de hands of refurbished materialen 
Wil je iets aanvragen wat (nog) niet op de lijst staat? Neem dan contact met ons op.
De Stichting Leergeld De Stuwwal probeert zoveel mogelijk te helpen met een bijdrage, maar er zijn grenzen.
De Stichting kan niet aan alle wensen voldoen.!!
Stichting Leergeld De Stuwwal hanteert in principe ook per voorziening een maximum bijdrage, dat per kind beschikbaar is.
Je kunt wel meerdere aanvragen doen, maar er wordt altijd eerst gekeken naar uw specifieke situatie en ook of u bij andere instellingen een bijdrage zou kunnen aanvragen.
Let wel: elke aanvraag wordt afzonderlijk beoordeeld en er wordt altijd samen met u ook gekeken naar mogelijkheden van andere instellingen. De Stichting Leergeld De Stuwwal kan slechts een ondersteuningsbijdrage toekennen als er geen andere, zgn. voorgaande ondersteuningsmogelijkheden (meer) beschikbaar zijn. 

Als de Stichting besluit tot een bijdrage, dan betaalt zij deze altijd rechtstreeks aan de school, club, vereniging of winkel.
De Stichting kan bijdragen alleen toekennen vanaf de datum van je aanvraag/inschrijving.
De Stichting Leergeld De Stuwwal maakt dus nooit geld aan u over, en de Stichting De Stuwwal vergoedt ook nooit de kosten van aanschaf achteraf.
Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je iets koopt of jezelf inschrijft bij een club, vereniging of winkel.

Je kunt hieronder al filteren wat je zoekt: